Kvindehold

BOM STÆRK MED BARRETRÆNING!

I London Studio er det ikke ualmindeligt at møde gymnaster, der har trænet dér i mere end 30 år. Det er hellerikke ualmindeligt at se kvinder i alle aldre træne side om side og lige hårdt – mens de griner …. Og så er det stort set altid med beklagelse, når en gymnast er nødt til at aflyse en træningstime. Heldigvis har London Studio et meget fleksibelt byttesystem, så man altid kan få sin time erstattet.

Hvorfor er det en succes? Fordi systemet virker, der undervises på små hold med stor opmærksomhed – og så bliver der grinet en masse undervejs.

Det er super intensiv træning, bygget på elementer fra Callanetics, Pilates, Yoga og ballettræning. På den måde kombineres tre vigtige elementer for kroppen: Kroppens “kerne” – korsettet – styrkes af Callanetics/Pilates, Yoga sørger for styrke, smidighed og ro, mens balletøvelserne sørger for lange, smidige muskler og en smuk rank holdning.

Der trænes både ved barre og på gulv, med håndvægte, elastikker og bolde. Musikken er kvik, gentagelserne mange, men kom selv og tjek – første time er altid gratis.

Book en gratis prøvetime

Se vores hold